Showbiz

MARKO BOŠNJAK je dječak koji je osvojio srce MNOGIMA a mnogi su zaboravili za njega.. Pogledajte kako on danas izgleda!!

Marko Bošnjak je dječak koji je oduševio žiri kada se takmičio u Pinkovim Zvezdicama i već tada se moglo vidjeti kako ovaj dječak ima fenomenalan talenat.

Naime Marko Bošnjak se takmičio prije 3 godine i već tada su svi mogli vidjeti kako je on jako uspiješan i kako će od njega biti veliki čovjek.

Naime mnogi su ga već tada nazivali čudom od djeteta s obzirom na to kako je on bio jako uspiješan i kako je uspio da uradi i napravi puno toga.

On je nedavno snimio pjesmu odnosno uradio obradu pjesme od Tonija Cetinskog i to za njegovu pjesmu Kao u snu i mnoge je oduševio sa svim tim a ima samo 13 godina.

Marko se nekako baš promijenio i odrastao što su mnogi mogli da vide i da se uvjere u sve to.

Naime Marko nikada nije imao problem da uradi određene stvari i da ih napravi na najbolji mogući način i onako kako i on sam smatra da bi najbolje bilo da se uradi i napravi do sada.

Tada su ga svi nazivali čudom od djeteta s obzirom na to kako je on sve dobro radio i kako je bio uspiješan u svom poslu.

Marko je naravno odlučio da će mu škola biti na prvom mjestu i maksimalno se trudi da prvo to završi pa onda sve ostalo.

Neke stvaru su za njega itekako važne i sam je priznao da nije mogla ni zamisliti da će mu i se sve ovo ostvariti ovako brzo i na ovakav način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *