Showbiz

Marko BULAT dobio SINA a njegova žena se pohvalila sa ZATEGNUTIM STOMAKOM nakon poroda…

Marko Bulat je postao otac a njegova draga mu je rodila sina kojem su dali ime Sava. Priznali su kako se i nisu baš nadali da će ovoliku sreću i radost u njihov život da unese njihov sin.

Naime Marko je napisao kako je njemu njegova Mara rodila malog princa i kako ga je učinila najsrećnijim čovjekom na ovom svijetu.

Oni već imaju dvoje djece, dvije djevojčice i sada je na red došao i sin koji je unio puno sreće i radosti u njihov život.

Naime oni su dobili jednu kćerku a jednu je Marija imala već iz prvog braka i zaista je to unijelo veliku sreću u njihov život i nikada nisu ni pomislili da bi mogli jednog dana da budu ovako sretni i zadovoljni.

Marko Bulat je bio zabrinut za svoju suprugu jer je ona u prvoj trudnoći rodila bebu prije vremena i neko vrijeme su bile na institutu za neonatologiju.

Sava je tokom poroda se malo nagutao plodne vode te su ga zbog toga morali da ostave na odjelu za neonatologiju.

Naime nakon par dan i pretrega koje su uradili utvrdili su da je sve u najboljem redu sa njim i da mogu da idu kući.

Njegova supruga je podijelila fotografiju na kojoj se vidi kako ona ima savršeno zategnut stomak iako se samo prije par dana porodila.

Ona je pazila na svoj izgled tokom trudnoće i redovno je vježbala kako bi danas mogla da izgleda ovako kako izgleda sada.

Ona je podijelila fotografiju na kojoj se vidi kako ona jako dobro izgleda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *