Showbiz

Marko GAČIĆ POSTAO OTAC te je od SREĆE napravio jednu veliku GLUPOST!!! Pogledajte šta je on uradio…

Marko Gačić je već neko vrijeme bio u neizvjesnosti jer je sa svojom suprugom očekivao bebu te su iz dana u dan očekivali kada bi ona mogla da se porodi s obzirom an to da je odavno ušla u 9.mjesec trudnoće.

On je podijelio nedavno fotografiju na kojoj se vidi kako on sjedi na gepeku svog auta i kako su mu poderali majicu a pored njega je korpa puna hrane i pića.

On je napisao kako je postao otac po drugi put te kako je posebno sretan zbog toga i da nikome ne može da opiše sreću koju osjeća zbog toga.

Naime Marko i jegova supšruga su dobili kćerkicu 2016.godine i odlučili su ubrzo da žele još jendu bebu kako bi im djeca mogla zajedno da odrastaju jer smatraju kako je ipak tako i bolje za njih.

Marko je sa Gordanom Gačić iznenada počeo vezu i nisu se niakda ni nadali da bi oni jendog dana mogli da budu zajendo jer im je sve nekako bilo iznenada tako da je i ona ubrzo ostala u drugom stanju i svijet im se okrenuo za 90 stepeni.

Marko tvrdi da je on oduvijek imao veliku želju da jendog dana psnuje veluiku poroicu i sada će i da radi na tome jer mu je to oduvijek bila želja.

Gordana je odlučila da će svoju karijeru da ostavi malo sa strane dok ne uspije da formira i osnuje porodicu kakvu je oduvijek imala želju da jendog dana ima i da će dati sve o sebe da prvo to uspije pa onda sve ostalo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *