Showbiz

MARKO I LUNA se POMIRILI!! SINOĆ su spavali zajedno…

Naime Luna Đogani i Marko Miljković su imali sinoć zadatk nakon kojeg su odlučili da će malo da se maze jer su se itekako poželili nakon svega što se desilo i na koji način.

Naime Marko Miljković i Luna Đogani su odlučili da će se pomiriti nakon svega što se desilo i na koji način među njima.

Naime Matej Matijević je imao zadatk da ih postavi kao potrčke i da oni moraju da urade određene stvari i da naprave sve kako bi određene stvari eliminisali i riješili.

Naime oni su sinoć morali spavati zajedno u jednom krevetu i naravno pokazali su da su i dalje zajendo i da je sve u redu oduvijek bilo i da je sve to bila igrica koja je sastavni dio njih i da su oni htjeli da urade nešto ovako i na ovakav način.n

Naime on je nju pitao gdje je sve to bilo i zašto ona do sada njemu nije pokazala sve te emocije i na takav način i zašto mu nikada do sada nije pokazala da ga baš toliko voli i da je sve to bilo moguće da se desi i na ovakav način.

Naime mnogi su sumnjali da bi moglo nešto ovako i na ovakav način da se desi i da je moguće sve to da se dešava na ovakav način.

Luna je sa Markom imala sve to i bila ej oduvijek spremna da uradi i napravi puno toga da bi određene stvari eliminisala i riješila na pravi način i onako kako to i sama želi da ima i da napravi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *