Showbiz

Marko je LUNU zapravo ostavio zbog OVOGA… Konačno se sada zna koji je razlog njihovog raskida…

Naime Marko Miljković je odlučio da će započeti vezu sa Lunom Đogani nakon što je ušao u rijaliti a nije ni razmišljao o tome šta i kako bi moglo da se desi i na koji način.

Ona je imala nekako dobar odnos sa njim na početku ali iz dana u dan je sve to išlo samo na gore a ništa na bolje tako da je Marko nakon silnih svađi koje je imao sa njom odlučio staviti tačku na sve to i prekinuti sa njom zauvijek.

Ona jednostavno nije mogla tek tako da se pomiri sa tim i da prihvati to što se desilo te je počela da urla i skače po kući.

Odmah je svoj raskid sa Markom poredila sa raskidom koji je imala sa Slobodanom Radanovićem i tvrdi da ona nikada nije plakala za njim i kako su sve to bile laži te kada je ona plakala to bi bilo zbog nečega sasvim drugog a ne zbog njega.

Naime već drugi put je neko uspio da se usudi da je ponizi pred svima i da je ismijava a ona jednostavno više nije imala riječi na sve to.

Marko joj se nagovorio pred svima i izvrijeđao dok je ona samo pomno slušala šta i kako on priča dok ona nije znala više šta i kako na sve to da mu kaže.

Marko je odlučio da završi sa njom zavuijek jer jednostavno više nije mogao ni da je gleda ni da je trpi zbog svega što se do i sada desilo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *