Showbiz

Marko LUNI PRIJETIO pred svima dok je vukao za kosu!! Užas…

Luna Đogani je nedavno imala mali konflikt sa Markom koji se toliko naljutio ovaj put na nju da joj nikada više neće oprostiti. Naime oni su se posvađali zbog Aleksandre Subotić i velikog konflikta koji su imali sa njom.

Naime Marko do sada nikada nije imao običaj da prizna greškui koju je napravio i obićno bi izbjegavao da priča o svemu tome.

Marko je sada prizano Luni da je on kriv i da je moli da mu oprosti jer nikada više neće uraditi nešto ovako.

Luna se tioliko naljutilad a mu nije dopuštala da se približi id a je poljubi.

On je uzeo za kosu i povukao prema sebi kako bi je poljubio.

Luna naprosto nije mogla da mu odoli te mu je dopustila da je poljubi a on je kao malo dijete se prepustio njenim dodirima i poljubcima kao da se ništa nije ni desilo do sada.

Luna je bezbroj puta do sada pokazala kako ona zna da naljuti marka ali itekako i da ga smiri i da on prestane da radi lude stvari koje bi do sada radio.

O9na se nada da će njihova veza da opstane i nakonm što se sve završi ali očigledno je kako on ne želi ni da čuje za to jer je njemu sve to postalo itekako dosadno i samo je sa njom zato jer je navikao do sada na nju.

Marko Miljković je priznao kako on nikada ništa loše nije pomislio za LUnu i kako j eona dobvra osoba ali šta će da bude sa njom i kako to niko ne zna pa ni on sam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *