Zabava

Marko MILJKOVIĆ je bio u vezi sa ENOM POPOV koju je na kraju PRETUKO a nakon toga je uradio ovo…

Ena Popov je bila u vezi sa Mrkom Miljkovićem koji je bio sa njom u vezi nakon čega je napravio nešto veliko zbnog čega je ona odlučial da je najbolje da ga ostvai za sva vremena.

Ena Popov je zaista jedna jako lijepa i inteliognetna pjevačiva koja je do sada davala sve od sebe kako b uspjelad a itgradi karijeru kakvu je oduvjej imaka ćelju da jedno dana ostvari i da ima ono što je oduvijek htjela.

Ena Popov i Mrako su bili neko vrijeme zajdneo ali se ona nije mogla više da podnese ve ovo što je našla i odlučila da je najbolje za nju da ga istavi je rnasilje više ne može da podnese sve to i da je najbolje za nju da ga se riješi na vrijeme a ne da se sa njim.

Marko je sad au rijalitiju i nikada ddo ada niej spominjao da je bio u ceu sa Enom i nije spominjao šta i kako je uradio i šta je uradio.

Naime Marko je sada sa Lunom i djeluje kao da se dvoumi da li da bud esa njom i šta je ti bvez čega on ne b i mogoa kod nje.

Naime Luna je do sada imala nekoliko necvnh slomova zbog njega aliu tako isto joj se dešavalo dok je bila i u Zadruzi.

Ena Popvo nikada nije htjela otvoreno pričati o tome šta i kako joj je uradio njen bivši momak i da je radio nasilje nad njom te da mu niakda nećen moći a ni da ne želiu da mu oprosti sve oov što joj je i ako joj je od tada anapravio.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *