Showbiz

Marko Miljković otkrio šta i kako se desilo sa LUNOM… Zapravo oni su prekinuli zbog…

Naime Luna i Marko su do sada imali nekoliko faza prekida i mnogi su do sada vidjeli sve i svašta oko toga i uvjerili se da oni su imali raznorazne situacije tako da je sve moguće za vidjeti bilo od njih.

Luna Đogani je sa Markom imala raznorazne situacije i scene dok su bili u rijalitiju takio da njoj nikada nije bio problem otvoreno da priča o svemu tome.

Anabela Atijas je bezbroj puta Luni rekla kako ona ne bi trebala ovoliko da se žrtvuje za jednu i vezu jer niko nije vrijedan njenih suza i nerviranja tako da ona smatra da je tako i najbolje.

Naime Marko je odlčio da nakon svega toga što i kako se desilo sa njima odluči da malo o svemu porazgovara i da sa Lunom raščisti neke stvri te odluči da li da budu zajendo ili ne.

On je nedavno podijelio fotografiju na kojij se vidi da je on sa Lunom pa svma objasnio da su oni još uvijek i zajendo i da nisu imali neike probleme do sada u vezi i slično.

Naime on i Luna su bili u šetnji i on je odlučio da će da podijeli fotogarfiju te da svima objasni da su i oni još zajendo i da priče da su oni raskinuli isu istinite.

Marko je do sada imao i raznorazne scene i priče sa njom tako da su mogi na sve navikli i nisu imali neke probleme oko svega toga.

Pogledajte i sami šta i kako se desilo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *