Showbiz

Marko MILJKOVIĆ se udebljao!!Ima stomak kao TRUDNICA, a sve se to desilo jer je u DEPRESIJI!!

Marko Miljković i Luna Đogani su nedavno raskinuli svoju vezu i njihova velika ljubav je iznenada pukla. Nakon svih stvari koje su im se desile i lijepe i manje lijepe oni su odlučili da će raskinuti bez obzira na sve to.

Naime on je nekada bio jedan od njazgodnijih učesnika rijalitija ali sada to više nije jer se toliko udebljao da ima stomak kao mala trudnica.

Mnogi su se pitali šta se desilo i na koji način je on došao u ovo stanje ali on nije htjeo ništa da komentariše o tome.

Naime on je nakon raskida bio loše i depresivno tako da je sreću tražio u hrani i zbog toga je sada u ovakvom stanju i ima veliku želju da sve toi eliminiše i riješi.

Ali nije baš toliko depresivan što su se mnogi složili s obzirom na činjenicu kako se odmah bacio na udvaranje Ivi i to su svi mogli da vide i da se uvjere šta i kako Marko radi.

On ima 37 godina i još uvijek nije neke stvari riješio u svom životu i eliminisao iz svog života jer je to sve moguće.

Naime sada je u tim kriznim godinama što mnogi tvrde te ne može sve to da eliminiše i da riješi nakon toliko godina koje je proveo sam.

Mnoge je to nasmijalo jer je on priznao da se do sada trudio na sve moguće načine da sakrije svoj stomak kako niko ne bi vdio šta on zapravo ima jer mu je bila muka od svega toga ali sada se saznali i ni sam ne zna šta bi i kako rekao na sve to i na koji način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *