Showbiz

MARKO MILJKOVIĆ u velikim DUGOVIMA!!Sve prodaje kako bi mogao preživjeti… A evo šta mu je Luna poručila!!

Naime poznato je kako su Marko Miljković i Luna Đogani odlučili da će da se raziđu nakon svega što im se do sada desilo i na koji način su oni do sada vodili svoju vezu.

Naime Marko je nakon prekida sa njom imao silne probleme a jedna od njih je i bankrot koji mu prijeti tako da je on odlučio da će da proda svoje auto koje ima kako bi mogao da barem riješi sve dugove koje ima.

Naime sve se to desilo zbog toga što su on i Luna pokušali da urade jedan zajednički posao i tako da ga je njegova modna linija koju je imao u planu definitivno uništila.

Naime i sam je priznao da se nije nadao ovome ali vjeruje da će moći da se izvuče iz svega ovoga sam i da bude zadovoljan i sretan nakon svega toga što mu se desilo i kako.

Sada ni ne razmišlja o njoj i nema ni u planu da uradi i napravi nešto kako bi se njoj vratio i kako bi ponovo bili zajedno nakon svega što se desilo i na koji način.

Naime Marko je sa Lunom imao određene faze i mnogi su se uvjerili u to da su oni bezbroj puta do sada pokušali da raskinu pa ponovo se mirli i tako sve unazad.

Naime sada je izgleda definitivno kraj jer nakon svega toga niko ih više niej vidio zajedno nakon svega toga.

Sada Marko prodaje auto nakon svega toga što mu se desilo i kako do sada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *