Showbiz

Marko Nikolić je priznao kako je sa Lunom bio samo iz DOSADE…

Luna Đogani je nedavno raskuinula svoju vezu sa Markom Nikolićem koji je odlučio da je ona djevojka sa kojom on sebe ne može da vidi u budućnosti i da je bolje da se sve ovo završi.

Luna Đogani je bila baš tužna i pogođena zbog što se desilo i zbog toga jer je Marko ostavio a nije se nadala ovome jer je ona pomislila kako će sa njim moći da ostane dugo zajedno i da je to ono što je ona tražila u muškarcima.

On joj je rekao kako on ne može da bude sa njom i da ona nije djevojak sa kojom se on vidi u budućnosti te kako je bolje da na vrijeme završe svoju vezu i da priznaju da nisu jedno za drugo nego da se zavlaće i rade slične stvari.

Kada je ona čula ovo odmah je počela da vrišti i urla pred svima a drugi su joj se itekako smijali i pitali se da li je sve u redu sa njom i zašto ona pravi ovoliku scenu.

Ona je njemu rekla kako je on posebnu sreću i radost unio u njen život i kako sada odjednom želi da nestane a njoj to nikako se paše i ne sviđa joj se .

On joj je i priznao da je bio sa njom samo iz dosade i da ona mora da se pomiri s tim da je gotovo.

Ponovo joj se desila ista stvar kao sa Slobom i posebno je to pogodilo te se pitala da li će nekada biti sretna i zadovoljna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *