Showbiz

Marko OTKRIO šta se sve desilo sa LUNOM i zašto su oni prekinuli te kako ga je ostavila!!

Marko Miljković je ponovo odlučio ući u rijaliti i nastaviti tamo gdje ej stao jer mu je izgleda ponovo zafalio para pa je morao da se vrati.

Naime Marko Miljković je već mnogima postao prava prijetnja čim je ušao jer je on odmah počeo da flertuje sa Ivom što su svi mogli da vide i da se uvjere da on to radi i da želi da to uradi.

Naime on je odlučio itvoreno priočati o tome šta i kako se desilo sa njim i Lunom te zašto su oni prekinuli i rastali se na kraju na ovakav način a i zbog čega se sve to desilo.

Luna i Marko su bili zajendo u rijalitiju i mnogi su mogli da se uvjere u činjenicu kakav odnos oni imaju i šta su do sada sve uradili i na koji način.

Neke stvari koje su im se do sada desile su uticale na sve to tako da ni oni sami nisu više znali kako i na koji način bi oni sve to eliminisali i riješili.

On je prznao da i dan danas ima posebne emocije akda ga podjseti neka pjesma na sve što je imao sa Lunom i na koji način su oni funkcionisali i šta se sve zapravo desilo sa njima do sada.

Naime on tvrdi da je sa Gagijem ostao u jako dobrim odosima i da nikada nisu imali problema i da je sve bilo u najboljem redu i da on ne želi da okreće glavu do njih naon svega i zato jer su on i Luna prekinuli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *