Showbiz

Marko PLANIRA DA ZAPROSI LUNU 14.07 a ona misli da će je ostaviti!!! Ova PORUKA JE DOKAZ ZA TO!!

Marko Miljković je sa Lunom Đogani raskinuo par dana prije finala i priznao joj je kako on ne želi više da bude sa njom s obzirim na to da je ona do sada bezbroj puta pokazala kako ona nije ozbiljna.

Marko Miljković je izgleda napravio pakleni plan kako bi mogao da bude sa Lunom i priznao je da on ima u planu da se vidi sa njim 14.07 a mnogi su to protumačili kao datum kada bi on mogao nju da zaprosti a ne da je ostavi.

S obzirom a činjenicu koliko para je sada Luna zaradila nik ne bi povjerovao u to da je Marko sada spreman da ostavi Lunu.

Ali da li će ona htjeti da se pomiri sa njim to će se vidjeti ali u to nema sumnje s obzirom na to koliko se puta do sada pomirila sa njim.

Marko Miljković je priznao da on nu voli s obzirom na to da mu ne bi bilo jasno kako neko ne bi mogoa nekoga da voli a da sa njim provede oko 6 mjeseci ili čak i više.

Na ovaj datum njima treba da bude punih 6 mjeseci veze i on je izgleda isplanirao kako bi mogao Lunu da iznenadi na pravi nači i da je usreći.

Ali Luna na to nije ni pomislila s obzirom na to da je ona odmah sve to shvatila kao raskid s obzirom na to da je on već odavno ostavio i rekao joj je da je kraj nakon svega što su imali i kako su imali do sada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *