Showbiz

Marko PRETUKAO Draganu Mitar.. Evo šta mu je rekla…

Marko Miljković je sioć imao okršaj sa Draganom Mitar koja je njega toliko naljutila da on i sam nije mogao da se suzdrži i da ne napravi problem.

Naime Marko je bo toliko ljut na nju da je u jednom trenutku udario rukom u vrata i time i nju udario da je ona odmah počela da panipči i zatražila je pomoć.

Edis i Dragana su odmah odlučili zatražiti pomoć od rijalitija jer oan se osjećala jako loše i zbog toga je i zatražila stručnu pomoć.

Naime oni su odmah dobili obezbjeđenje koje je došlo da bi provjerili šta i kako i na koji način te da li je zaista potrebna pomoć da se napravi nešto ovako i na ovakav način.

Naime oni su prijetili da će da razvale vrata u koliko im niko ne pomogne na pravi način jer se Dragana osjećala jako loše nakon svega što joj se desilo i na koji način.

Dragana i Edis su do sada imali jako zanimljiv odnos i mnogi su već i navikli da ih viđaju u ovakvom izdanju i sve je ovo postalo sasvim normalno i u redu za njih.

Oni se ne obaziru na neke stvari i oni su do sada uvijek bili spremni na sve da naprave onako kako su smatrali da bi najbolje bilo da se desi i da naprave do sada.

Bez obzira na činjenicu da je on u ovakvom odnsou Dragana je odlučila nastaviti vezu sa njim i uživati na taj način jer je smatrala da je tako ipak i najbolje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *