Showbiz

Marko sinoć PIJAN PRIČAO O LUNI i plakao na sav glas.. Ipak je i dalje VOLI..

Marko Miljković i Gagi Đogani su sinoć sjedili sa Jelenom Pešić i uživali u razgovoru sinoć nakon što su popili nekoliko čašica i malo se opustili.

Naime Jelena je sinoć odlučila da će da glumi voditeljicu a Marko i Gagi su morali da odgovaraju na sva pitanja koja je ona odlučila da ćše sinoć da postavi.

Naime ona je pitala Gagija ko njemu najviše nedostaje na šta je on odmah odgovorio da mu nedostaju najviše njegova djeca.

Priznao je kako su mu njegova djeca Nina i Luna najvažnija na svijetu i kako bi dao sve za njih samo da oni budu sretni i zadovoljni te i da imaju ono što žele i što im je potrebno za sreću i radost.

Naime onda je u tom trenutku i Marko odlučio poslati pozdrave Luni nakon nekog vremena koje oni više ne provode zajedno i nakon svega što im se i kako do sada desilo i na koji način.

Luna i Marko su maksimalno uživali dok su bili zajedno a Marko je priznao kako ga i dan danas veliki broj stvari podsjeća na njegovu dragu i dane koje su oni nekada provodili zajedno.

Nikada nije mogao ni zamisliti niti jedan dan bez nje priznao je i da je jako loše i da je baš žalostan zbog svega što im se desilo i na koji način je pukla njihova veza jer ni sam nije mogoa zamisliti da bi nešto ovako i na ovakav način moglo da im se desi.

Pogledajte šta je Marko još rekao te na koji način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *