Showbiz

Marko ušao u ŽELJKOVU SOBU i napravio ovo… MILAJNA POLUDILA!!Kako je ovo mogao uraditi njenom djetetu…

Marko Miljković i Miljana Kulić su imali jako oštar sukob i svađu pred svima jer ona više nije mogla da podnese sve njegove provokacije i uvrede koje je on njoj uputio i zbog toga se toliko naljutila na sve.

Naime Mijalana Kulić i Marko Miljković se nikada nisu podnosili i konstantno su se svađali iz dana u dan i niko nije mogao da vjeruje da je nešto ovako i na ovakav način moguće i da stvari funkcionišu ovako i na ovakav način.

Marko je ušao u apartman gdje je mali Željko i to je nju naljutilo da ni sama nije mogla da se kontroliše i bila je jako ljuta zbog svega toga da ni sama više nije znala šta bi i kako uradila nakon svega.

Sve je to naljutilo da je u jednom trenutku baš jako vikala na njega i istresla je sav bijes koji je osjećala tada.

Naime Marko i Miljana su se svađali toliko da je i Marko Đedović odlučio da se umiješa u sve to jer ni sam više nije znao kako i na koji način bi se izborio sa svim tim.

Naime on je nju vrijeđap na sve moguće načine i govorio joj je sve i svašta i ona se uvjerila u sve to da je bila jako isfrustrirana i to su svi mogli da vide i da se uvjere u to.

Marko Miljković i Miljana su do sada imali jako rućne rastrave i u trenutcima su bili i agresivni jedno prema drugome što su svi mogli da vide i da se uvjere u to.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *