Showbiz Zanimljivosti

MARKO ZARUČIO LUNU ĐOGANI! KONAČNO SU TO URADILI, ČESTITKE NA SVE STRANE

Sinoć je bila posebna noć za Lunu Đogani i nije to očekivala jer se vidjelo na njenom izrazu lica koliko je sretna. Marko je za Lunu napravio veliko iznenađenje i baš na početak rijalitija, odlučio je da je vjeri. Svima je javio sedam dana prije i rekao da želi da to bude 6. septembar. Luna je zaplakala od sreće.

Naime, od njene porodice, samo su bili Adam Đogani i njen otac Gagi jer ostali članovi porodice nisu htjeli da dođu. Anabela i Luna se još uvijek nisu pomirile.

Ipak, Luna je objavila sliku cijele porodice na storiju ali to ne znači da su u dobrim odnosima. Naime, Luna je presretna. Prsten joj se mnogo sviđa.

Na njihovom Sikter kanalu, Marko se potrudio da se sve prenosi uživo. Kupio je balone, naručio tortu, okupio sve njene prijatelje i najznačajnije ljude u životu.

Svi su presretni zbog njih dvoje a Adam je istakao da ne zna da li je Luna trudna ali bi volio da jeste jer se mnogo vole.

I eto, nakon svih svađa, tuča, nervnih slomova, Marko je ipak taj koji liječi Lunu ali sa ljubavlju i odlučio se na veliki korak sa njom. Želi da stanu na ludi kamen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *