Showbiz

Markova BIVŠA DJEVOJKA mu poslala POKLON te i PISMO ZA LUNU!! Pogledajte šta joj je poručila..

Dragana Mitar je nakon izlaska iz Zadruge imala šta i da vidi i da čuje nakon svega. Naime ona je bila u braku i nakon izlasaka saznala kako je njen momak našao novu djevojku te je ona istog trena odlučila da će ga ostaviti i da će podnijeti papire za razvod braka.

Dragana Mitar je bila u Zadruzi i nakon što je izašla iz rijalitija odlučial je otvoreno pričati o svemu i svima što se tamo dešavalo. Naime ona je otkrila da odnosi između pojedinih takmičara nisu onakvi kakvim se čine.

Ona je priznala da joj se neko vrijeme sviđao Marko te samo da je ona htjela mogla je da bude u vezi sa njim ali nije htejla s obzirom na to da je u braku.

Naime ona je Luni nakon izlaska poručila da treba dobro da razmisli šta i koga želi u svom životu te kako je to jedini način da se riješi ovih problema koje ima već neko vrijeme i sa kojima se muči.

Naime Marko je već do sada pokazao bezbroj puta kako on nije ozbiljan mušakarc i kako sa njim može samo probleme da ima ali bez obzira na sve ona je izgleda spremna da bude sa njim i da mu se daje.

Dragana Mitar je zaista jako lijepa djevojak i do sada je imala brojne scene slične Luninoj ali nekako se nakon sveg auspjela da izvuče iz toga i da krene dalje.

Pogledajte šta ona misli o svemu tome i uvjerite se u to šta i kako ona radi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *