Showbiz

Markova MAJKA završila u BOLNICI nakon što je saznala šta i kako njen sin sprema uskoro da uradi sa LUNOM..

Luna Đogani i Marko Miljković su uspejli da ostanu do super finala i da se sada bore za glavnu nagradu sa ostalima. Ali dan prije supeffinala oni su se toliko oštro posvađali i odlučili da će da stave tačku na svoju vezu i da se raziđu.

Marko je već izjavio da je on siguran uda će u Zadrugu 3 ući Luna sa novim momkom sa kojim će da bude u vezi a on će tom momku da čestita i izjavi kako je on oduševljen jer je uspio da ostane u vezi sa ovakvom djevojkom kao što je ona.

Naime tako je i njemu Sloba trebao da digne spomenik s obzirom na to da je on nakon nejga uspio da bude u vezi sa Lunom.

Reko je Luni da je lako ovljeti ali biti sa njim je itekako teško i velika je procedura.

Kad ej voo čula Luna odlučila je da će da stavi tačnu na sve to i da sa njim konačno raskine i da se sve to završi jer ne može da podnese da neko priča nešpto ovako s opbzirom da nije ni malo lijepo a ni u redu od nejga da uradi ovo.

Ali naravno ovo nije prviu put da su oni raskinuli i uradili nešto ovako tako da se mnogi nisu ni izenandili akda su ovo čuli kao što se iznenadila Markova majka koja je prioznala da se nije nadalda oveme i da ona je očekival ada će oni da dostanu do kraja rijalitija zajendo ali eto sada se ovo desilo.

Nije joj bilo dobro kad je čula za ovo a još je bila us tduiju te je pozvala da joj neko pomogne s obzirom da je dobila gušenje i da nije mogla više da ovo sluša.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *