Showbiz

MATORA smislila sve za vjenčanje sa SANJOM a ni ne sluti šta joj djevojka radi iza leđa.. KADA SAZNA TEK TADA ĆE DA NASTANE PROBLEM!!!

Jovana Tomić Matora je nedavno započela svoju vezu sa Sanjom Stanković koja se maksimalno trudila da uradi sve onako kako ona smatra da je najbolje za njih i za njihovu vezu.

Naime Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora su do sada imale jako dobar odnos i to posebno dok su bile u rijalitiju u šta su se mnogi do sada uvjerili bezbroj puta.

Naime Sanja i Matora su mnoge iznenadile sa svim što su do sada uradile i napravile u svom životu i na koji način.

Naime Sanja redovno dijeli silne fotografije na kojima se vidi kako one izgledaju jako dobro te kako su sretne i zadovoljne sa svim što su do sada napravile i kako u svom životu.

Naime Sanja je sada sama jer je Matora ponovo ušla u rijaliti kako bi uradila ono što želi i pokazala se na pravi način u radila ono što želi i kako želi da uradi i napravi u svom životu.

Naime Matora je priznala da je ona spremna na sve samo kako bi bila sretna i zadovoljna sa svojom dragom te kako bi bile sretne i zadoovoljne i kako bi imale i ostvarile ono što žele i kako žele da imaju u svom životu i na koji način da urade nešto ovako.

Naime ona je priznala da ima želju da imaju svadbu na splavu te kako je to sve ono o čemu ona mašta i ima želju da joj se ostvari.

Sanja nema pojma o tome a i kada sazna neće joj se svidjeti jer ona to ne voli i pogotovo što se radi na ovakav način a Matora je nije obavijestila o tome šta ona planira.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *