Megan Markl je ponovo prekršila KRALJEVSKO PRAVILO te je KRALJICA istjerala iz dvora... - Čitaonica

Megan Markl je ponovo prekršila KRALJEVSKO PRAVILO te je KRALJICA istjerala iz dvora…

Megan Markl  je poznata vojvodkinja koja je nedavno donijela odluku da će  da se porodi kod kuće a time je ona povrijedila i naljutila sve u kraljevstvu jer je pozbnato kako njima nije dozvoljeno da rade ovakve stvari.

 

 

 

 

 

 

Kejt Midlton je  se do sada već tri puta porodila i svo troje djece rodila je u bolnici  te je pozirala na fotografijama ispred bolnice i može se vidjeti kako je  izgledala poslije poroda.

Megan to ne želi da uradi na ovaj način nego an svoj način bez obzira na to što to tako ne nalažu načela ove kraljevske porodice.

 

 

Megan Markle ima želju da se porodi kod svoje kuće prirodnim putem te ako to uspije ona će ponovno da prekrši još jedno pravilo ove porodice.

Ali ona ne bi bila prva koja je u ovoj porodici prekršila pravila jer je i Kejt nakon poroda ispred bolnice pozirala pred novinarima kako bi je oni mogli fotografisati i pokazati svima kako ona izgleda a vrlo dobro  je znala kako njima to nije dozvoljeno i da je odmah trebala da   ide kući.

Za sada još niko  ne zna njen pravi razlog zašto je ona ovo uradila  a ustvari priča se kako je ovo nejn način da izbjegne silne fotografe koji bi je fotografisali nakon poroda a ona to  ne želi.

 

Nekako za nju nije neka novost da ona krši pravila i da ih ne poštuje bez obzira na to što joj to naređuju ona sebi izabere šta joj se sviđa i to ispuni a što ne  to odbije.

 

Članci koji vas možda zanimaju

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *