Vijesti

Megan Markle rodila SINA!! Pogledajte kako izgleda mali PRINC, posebno su ga dočekali…

Harry i Meghan su jedva čekali da u naručje uzmu svoju bebu koji su iščekivali od oktobra prošle godine. Naime oni su znali da će Megan da s eporodili krajem aprlila ili početkom maja tako da su ovih dana iščekiuvali svoju bebu.

Meghan Markle je u 37 godini prvi put rodika i njen sin je težak 3.200 grama. Naime niko nij vjerovao da su informacije tačne da s eMeghan porodila dok nisu vidjeli da je porodica objavila vijesti.

Naime prije nekoliko dana se pojavila vijest da je Meghan trudna ali to naravno nije bila istina i sve je to nekkao unijeko posebnu pažnju na sve to i na te informacije.

Naime Tamoor Ali koji ima 37 godina je u petak bio u blizini Frogmore Castlea gdje stanuju Megan i Harry te je vidio kako odatle izlazi auto koje je okruženo motorima i kako idu prema bolnici te je bio siguran da je Meghan rodila i da je sve ovo bilo zbog toga.

Naime on je motrorom morao ići na drugu stranu grada kako bi mogao da dođe do mjesta na koje je trebao otići s obzirom da tamo niej mogao proći zbog ove povorke i zbog toga je i pomisolio kako s eona porodila te je novinarima i poslao fotogarfiej sa sviješću da je ona rodila.

Nakon toga novinari su odmah pozvali glasnogovornika Buckinghamske palače kako bi im on dao sigurne i tačne informacije te su saznali da Meghan tada niej rodila a to je bilo već 22.04 .

Naime Meghan je sve pripremila za doček svog sina kako bi mu mogla posvetiti posebnu ljubav i pažnju da bi bio dobro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *