Showbiz

Meganina MAJKA DORIJA kriva za sve što se desilo u ovoj KRALJEVSKOJ PORODICI.. Zbog nje su i otišli!!!

Dorija Regland je majka Megan Markle i ona je jedan od glavnih krivaca za sve što se njima desilo i za sve što su oni odlučili da će da naprave nešto ovako i na ovakav način.

Naime ona je imala jako veliki uticaj i jako je uticala na svog zeta i savjetovala mu je određene stvari.


Naime neke stvarno joj se Hari nekoliko puta do sada obraćao sa željom da ga savjetuje i da mu malo pomogne jer ni on sam više niej znao šta i kako da uradi i na koji način je najbolje da neke stvari naprave nakon svega što im se desilo do sada i na koji način.

Naime Megan je uvijek bila uz svoju majku i imala je veliku pomoć i podršku za sve što je potrebno da se uradi i napravi do sada.

Dorija je jako bliska i blaga osoba koja daje sve od sebe da bi pomogla svojoj porodici maksimalno i da bi uradila što je potrebno za njihovu sreću i radost,

Naime ona je tada znala kroz šta prolazi njena kćerka i zet i kako im je pomoć i podrška itekako potrebna za sve i da je ona odlučila da će da im pomogne.

Naime ovo je bila velika odluka koju su oni napravili i iznenadili su sve sa ovim jer ovo se nikada nije deislo za toliko godina koliko kraljevstvo traje.

D ase neko odrekne titule koju je dobio i mnoge je to iznenadili jer nisu očekivali nešto ovako i na ovakav način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *