Showbiz

Melika Moranjkić je dobila brdo poklona od momka koji joj je došao iz AUSTRALIJE te se odmah provozala u KABRIOLETU OD 30.000 EURA…

Melika Moranjkić je bila takmičarka Pinkovih Zvezda i ona je baš sretna u svom životu s obzirom na sve ovo što ima i što je postigla u svom životu.

Naime ona je za rođendan dobila jedan fenoemanaln poklo od svog fana koji dolazi iz Australije a zove se Goran Milutinović koji je odlučio da će joj pokloniti auto koje vrijedi 30.000 eura.

Ovaj muškarac živi već dugo godina u Sidneju a on je odlučio da će da dođe u Srebrenik samo zbog njenog rođendana kako bi je usrećio i obradovo te je dao sve od sebe kako bi joj ovaj dan učinio posebnim.

Niame on je kupio veliki broj poklona i pored toga on je odlučio da će da joj pokloni ovo auto koje vrijedi puno i njemu nije bilo bažno ništa više osim toga.

Melika je odmah odlučila da će da provoza ovo auto po Srebreniku kkao bi se svima pohvalila sa poklonom koji je odbila i vidi se na njoj koliko je ona oduševljena sa ovim poklonom koji je odbila.

Naime ona je odlučila i da će se slikati sa ovim momkom kako bi mu se zahvalila za sve što je on napravio za nju i što je uradio kako bi je usrećio i oduševio na pravi način kako to ona želi i kao je pretpostavio da bi ona mogla da se obraduje i razveseli.

Naravno kada vidite kako ona izgleda oduševit će te se njenom ljepotom i shavtit će te zašto ovaj muškarac nije mogao da joj odoli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *