Showbiz

Menadžer Jelene Karleuše sve rastužio sa ovom viješću.. Evo šta se i kako dešava!!

Jelena Karleuša je već dugo vremena u saradnji sa Zoranom Birtaševićem koji je jedan od njenih najvjernijih i najboljih menadžera sa kojima je ona sarađivala.

Naime nedavno je on podijelio story na svom Instagramu na kojem je dobio bezbroj pitanja a jendo do njih je bilo da li Jelena i Rozga snimaju duet što je njemu bilo posebno smiješno jker je on znaod a ona niakda sa njom nije sarađivala a nije niimala u planu da to uradi.

On je napisao kako oni posebno vole Jelenu Rozgu ali za sada nisu razmiščljali o tome da urade nešto ovkao ali ako bi t uradili naravno da bi sve na vrijeme obavijestili o tome.

Jeneline kćerkice su nedavno krneule u šklu i ona je odamh podijelila njihovu zajendičku fotogbrafiju na kojoj se viid kako su one itekako poželjele ovo i da ih je Jelena posebno prirpemial za taj prvi dan u školi.

Naime Jelena Karleuša je odlučial svim školarcima i da poželi sretan početak nove školske godine i da im poruči šta i kako treba da rade da bi mogli da budu zadovoljni i sretni sa svim što im je poretbno. i

Naime Jelena je svoje kćerkice naravno upisala u jendu od privatnih škola i kako bi one mogle da umaju sve pno što opna smatra da im je potrebi imale sve ono da bi bile sretne i zadovoljne id a bi bile zadovoljne sa svim tim.

Naravno ona njima to može da priušti i zbog tog aje sve to i uradila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *