Showbiz

Miki Đuričić imao TEŠKU SAOBRAĆAJNU NEZGODU!! Pogledajte šta je uradio…

Miki Đuričić je nedavno imao tešku saobraćajnu nesreću jer je zaspao za volanom dok je vozio. Naime on je sada smješten na Vojnomedicinskoj akademiji kako bi mu prižili su potrebnu pomoć da bi bio dobro nakon svega.

Naime on je nedavno podijelio i fotografije na svom Instagramu na kojima se vidi kako je ona u teškom stanju nakon svega što mu se desilo.

On je prije nesreće dobio i kaznu nakon što ga je policija zaustavila zbog prebrze vožnje ali bez obzira na sve to on je i dalje nastavio da vozi istim tempom i na kraju je završio ovako.

Naime Miki je vozio bez vozačke dozvole i dobio je do sada veliki broj prekršanjih kazni ali on nikada nije prestajao da se zaustavlja i da radi ovakve stvari.

Nakon što je izašao iz Zadruge jer se nije osjećao baš najbolje on je počeo da radi lude stvari i da ludo vozi i da se opija bez obzira na sve što mu se do tada desilo.

A na kraju je ovako završio kako je završio i sam se ne kaje zbog toga jer tvrdi da se samo malo uplašio a da ove povrede koje je zadobio nisu strašne i da će se brzo oporaviti.

Miki je do sad postao itekako poznat po svom ponašanju i izjavama dok je bio u rijalitiju i ovo nije ništa novo i neobično za njega.

Kada je Nadežda čula šta mu se desilo baš se uspaničila i počela je i da plače jer nije vjerovala da je on dobro i da joj svi govore istinu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *