Uncategorized

Miki PRIZNAO kako njega ne zanima SUZANA kao ni to što ona govori te ako ga bude ljutila da bi joj moglo BITI I GORE…

Naime Miki Đuričić je muškarac koji je nedavno bio spreman na to da pretuče jednu ženu, odnosno njih dvije nakon što su ga toliko naljutile i nakon što on nije dobio što je htjeo.

Miki Đuričić je bio sa Suzanom Perović i sa Nadeždom Biljić koja je imala nekoliko nervnih slomova zbog njega i nije joj bilo nekoliko problema sa njom koje je on imao.

Naime Miki je se neadavno izašao iz zatvora i priznao je kako njega ne zanima ni šta Nadeždan ni šta Suzana govori s obzirom na to da je on sa njima završio i da nikada više ne želi da čuje za njih.

Miki je rekao kako on više ne smije da da niti jednu izjavi niti bilo šta da kaže s obzirom na sve što se i kako se desilo i kako je on više čak niti želi da čuej za njih niti bilo šta da kaže.

Naime Suzana je priznala kako će i ona njega spremna da tuži nakon svega što se i kako se desilo jer ne može da mi oprosti sve to što joj je i kako joj je napravio do sada jer ipak neke stvari koje je on bio spreman da uradi ipak nisu u redu.

Suzana je toliko bila zaljubljena u njega da je bila spremna da mu oprosti sve i da se ne svađa sa njim te da ponovo budu zajedno jer ona tvrdi da jendostavno ne može bez njega jer je na njega navikla i bez obzira na sve i na ljubav koju on njoj pruža ona ne može bez njega.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *