Showbiz

Milan STANKOVIĆ u potpunosti promijenio svoj izgled!! Nećete moći da ga prepoznate…

Milan Stanković je do sada napravio brojne transformacije svog izgkeda u ali ono po čemu su ga mnogi zapamtili jeste njegova plava kosa koju je imao na početku svoje karijere.

Milan Stanković je do sada uspio da izgradi jako dobru karijeru o mnogi su ga itekako zapamtili po njegovoj dužoj plavoj kosi koju je on imao i zaista je nekako po njoj bio prepoznatljiv.

Milan je bio nekkao baš mršav kada je počeo da se takmiči u Zvezdama Granda i naravno on je bio zadovoljan sa svojim izgledom i nije mu smetalo to.

Naime on je mijenjao svoje frizure ali oduvijek je ostao vijeran svojoj boji kose koju je oduvijek na poseban način njegovao i pazio na nju.

Milan je od nedavno počeo da trenira u teretani da bi mogao da ima malo bolji izgled jer je nedavno i primijetio da se malo udebljao i to mu je itekako zasmetalo te je imao želju da to malo primijeni i popravi.

On sada izgleda puno bolje nego što je do sada izgledao i mnogi su to itekako primijetili i piohvalili su ga što njemu naravno puno znači i sviđa mu se nakon svega.

Milan Stanković je još uvjek sam i nakon veze koju je imao sa Radmilom Manojlović on nije imao nikoga i to je mnoge izenadilo te su svi to shvatili kao činjenicu da on ne može nju da zaboravi i preboli i da je zbog toga sam.

Na njegovom profilu možete da pogledate i nađete njegove nove fotografije i da se uvjerite kako on sada jako dobro izgleda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *