Showbiz

Mile Kitić je OTKRIO KAKVE SVE AFERE je priuštio svojoj SUPRUZI i šta joj je uradio…

Naime Mile Kitić je do sada uradio puno toga u svom životu i na pravi način i neke stvari koje su mu se desile su itekako uticale na sve to i on se maksimalno potrudio da sve to uradi na najbolji mogući način.

Naime on i Marta su u braku i više od 30 godina i do sada su djelovali jako sretno i zadovoljni sa svim do sada su uradili.

Naime Mile Kitić je uvijek otvoreno pričao o tome kako on voli da bude okružen sa ženama i da je to ono što on želi i nikada im nije mogao da odoli.

Naime on je priznao da neke stvari koje je on radio niko mu ne bi oprostio da je na Martinom mjestu ali eto imao je sreće.

Naime priznao je da kada bi i radio takve stvari uvijek je gledao da to bude na pravi način kao što rade veliki biznismeni i da i on sebi priušti taj ispušni ventil i da se opusti na taj način ali da niko ne sazna za sve to.

Naime priznao je da on i Marta imaju takve situacije i da im je to itekako pomoglo bezbroj puta i da se i sam uvjerio u sve to mada nije mogao da vjeruje da je nešto ovako i na ovakav način moguće.

Ne podržava višestruke veze i slično jer smatra da to niej sasvim u redu ali nema ništa protiv veze bez obaveza koje su danas postale jako popularne i aktivne.

On nema problem otkriti sve to.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *