Showbiz

Mile KITIĆ odlučio se vratiti životu na SELU I KUPIO TRAKTOR…

Mile Kitić je uvijek otvoreno pričao o sebi isvom porijektu te o tome kako je on odrastao na selu i kako mu je to bio jedan od najlješših razdoblja njegovog života.

Mile Kitić je pokazao veliki talenat za pjevanjem tako da je odlučiod aće tim da se bavi u svom živtu a nararavno braći će pomagati u svemu ovome barem financijsi jer njima će i to dobro doći.

Naime on je svirao i zamburicu i često bi uz nju pjevušio dok je bio izuzetni mlad.

On niakda nije odustao od svojih snova i dsvoje profesije za koju je bio spreman da da sve samo kako bi bio zadovoljan i uspiješan te imao sve što mu je i potrebno za sreću i zadovoljstvo.

Tokom praznika on najviše radi i to je najurbaniji dio njegove godien a on je već pooičeo da smanjuje svoje koncerte i nastupe s obzirom an godien te da ne može jednstavno sve da stigne i izedrži .

Mile Kitić je od sada uspio dosta toga da ostavri u svom životu i itekako je zadoovljan iu sretna zbiog toga.

Naime on je najveći uspon u svojoj karijeri imao 1978.godine kada je imao nastup na Ilidži i dobio je tada prvu od nagrada novinara kao i od žirija.

Tvdri da tako neke posebne trenutke nikad aneće moći ni da potisne a ni da zabiravu u potpunosti.

Kada pogledate kako je on izgleda na početku karijere i kako izgleda sada zaista će te se iznenaditi jer je prevelika razlika.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *