Showbiz

Milenu Ćeranić DANIMA PROGANJAJU.. Nesmije izaći iz STANA.. Prijetnje stižu iz dana u dan..

Milena Ćeranić je nedavno priznala kako ima velike probleme zbog jednog muškarca koji joj nanosi velike probelme sa kojima ni sama ne zna kako i na koji način više da se izbori i šta da uradi.

Naime Milena Ćeranić je nakon jednog nastupa koji je imala u Crnoj Gori imala velike probleme nakon što je jedan muškarac vidio i nakon što mu se toliko svidjela da nije mogao da joj odoli.

Naime ona je nakon toga dobivala silne poruke prijetnji i slično te je priznala da je jako uplašena i da ni sama ne zna šta da uradi i na koji način.

Ona je priznala da je počela da razmišlja o tome i da policiju uključi u sve to jer iz dana u dan su problemi sve veći i veći i ni sama ne zna kako i na koji način da se izbori sa svim tim.

Milena Ćeranić je dobila silne poruke na svom Instagramu od ovog muškarca i sama je priznala da nešto ovako i na ovakav način nije očekivala da bi mogla tada da dobije jer je smatrala da je to sve rano da se desi baš tada i na takav način.

Naime ona je odlučila da neće da mu odgovara na poruke i da je tako ipak i najbolje da napravi u ovakvoj situaciji jer u koliko uradi nešto drugačije mogli bi nastati samo veće muke i problemi nakon svgea toga.

Naime onda je on nekako našao njen broj telefona te je i dalje nastavio sa proganjanjem da se ona itekako uplašila jer je on to radio sa nekoliko brojeva telefona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *