Showbiz

Mili imao samo jednog kadidata i ni njemu nije mogao pomoći!! Saša je LJUT a evo šta je uradio nakon toga….

Mili Milić je nedavno napravio jedan veliki promašaj tako reći nakon što se ovako ružno ponio prema svom kandidatu. On je dobio jednaog kadnidata u Zezdama Granda nakon njegovog gostovanja kao člana žirija.

Naime on je dobio Nikolu Tanišića, kandidata koji dolazi iz Skoplja te je on obećao da će itekako raditi sa ovim momkom koji se narqavno ponadao i povjerovao u sve te riječi.

Naime on je njemu obećao dosta toga i da će da radi sa njim i da će ga usmjeriti na pravi način kako da se bori sa javnošću.

Naime on mu je obećao da će mu pronaći i stolistu da mu pomogne i na taj način. Naravno mladić nije pisumnjao ni u jendom trenutku u sve to.

Naime sve je bilo u dredu do emisije u kojoj se trebao Mili pojaviti i par sati prje emsije je javio da neće moći doći te da mu je nešto iskrslo po tom pitanju.

Naime on je tako izigrais vig kandidata koji se naravno razočarao jer ovo nije očekivao da bi moglo da se desi i to na ovakav način i ovako brzo.

Mili je obećao da će raditi sa njim i Nikola ga je kontaktirao te mu je on rekao kako je na sastanku te kako ne može da razgovara.

Nakon toga ponovo ga je zvao i ista priča je oko svega bila te je on rekao da će mu nbar posalti matricu za pjesmu koju on želi da pjeva.

Nikola je naravno čekao i nadao se dobrim vijestima ali nažalost ništa od toga nije dobio jer se Mili nije nikada više ni javio a ni pojavio na snimanju.

Saša Popović je odlučio da neće da komentariše sve tp što se desilo i na koji način do sada jer je odlučio da bi najbolje bilo da se desi tako.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *