Showbiz

Milica bila previše BLISKA U SPOTU SA MIRZOM SELIMOVIĆEM!! Pogledajte…

Milica Todorović je nedavno snimila sa Mirzom Selimovićem gdje su oni prvi put snimili duet pod nazivom “Avet” koji su pripremali već duži period.

Radi se o paru koji se toliko voli i ludi jedno za drugim ali bez obzira na to nešto im ne dozvoljava da budu zajedno i da budu sreti i na osnovu toga su snimili i takav spot koji to pokazuje.

Kada čujete tekst ove pjesme shvatit će te o čemu se radi i kako je ovo zaista jedna fenomenala balada koja im se svidjela i koju su odlučili da će snimiti.Naravno za koreografiju njihovog spota bio je zadužen Milicin momak Miloš Paunović koji zaista jako dobro radi svoj posao i sama Milica ga toliko hvali i vjeruje u njegov rad.

Miloš je uvijek bio dio tima koji bi pobjeđivao tvrdi Milica i zato mu neizmjerno vjeruje i voli da radi sa njim.

Milica Pavlović je nekako bila baš prisna sa Mirzom Selimovićem i on nekako nikada do sada nije snimao ovakve spotove.Aleksandra Milutinović je napisala tekst za ovu pjesmu i ona je davno napisala ovu pjesmu te se pitala ko bi najbolje mogao da je predstavi te se sjetila Mirze i Milice da bi oni mogli da urade to itekako dobro.

Avet je objavljen prije nekoliko sati a već je sakupio nekoliko hiljada pregleda.

Milica je oduvijek imala želju da snimi jedan duet sa Mirzom Selimovićem i sada joj se napokon uspjela i ostvariti ta želja te je posebno sretna i zadovoljna zbog toga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *