Zanimljivosti

MILICA I PETAR se snimali dok se LJUBE U AUTU te su to i podijelili.. Komentar PETROVE BIVŠE IH IZNENADIO!!

Milica Todorović je nedavno uplovila u novu vezu sa Petrom Strugarom sa kojim djeluje jako sretna i zadovoljna što je i sama priznala da se osjeća tako lijepo i sretno dok je sa njim.

Milica je do sada pokušala malo sakriti od javnosti svoju vezu koju je nedavno započela ali ipak to baš i nije bilo tako izvodljivo i svi sz sazanali za njihovu vezu.

Naime ona je nedavno podijelila video zapis na kojem su ona i Petar Strugar u autu i jako su bliski i sretni i to se moglo odmah vidjeti.

Naime ona je sa njim bila jako bliska u autu i ljubili su se i pjevali dok je on vozio.

Neke je ovo iznenadilo s obzirom na samu činjenicu da oni do sada nisu htjeli dijeliti tako neke fotografije jer su smatrali kako je ipak nešto tako i najbolje da urade nakon svega što im se izdešavalo u životu.

Onda tu je i činjenica kako je Petar nedavno ostavio svoju djevojku sa kojom je bio dugo vremena zajendo i odjednom je ostavio i to naravno zbog Milice i to su svi mogli da vide i da se uvjere u to.

Naime Milica djeluje jako sretna i zadovoljna kao nikada do sada i u to su mogli svi da se uvjere na pravi način da je nešto tako i na takav način moguće.

Milica i Petar izgledaju jako sretni zajedno i mnogi se pitaju da li će ova ljubav da potraje i da li će uspjeti u svemu tome.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *