Showbiz

MILICA odlazi u INISTRANSTVO NA LIJEČENJE.. Evo šta joj se desilo…

Milica Todorović je nedavno saznala kako ima prpbleme sa svojom štitnom žlijezdom koja ne radi najbolje i narano ne oitpušta dopvoljno hornona i onda nastaje problem.

Naime ona je išla na raznorazne pretrage kako bi joj pružili određenu pomoć ali ne ide i ona je odlučila da će otići u inistranstvo i potražiti pomoć te kako je to ipak najbolji način.

Naime ona je odlučila otići u London i u Berlin kako bi potražila određenu pomoć i kako bi joj se pomoglo na pravi način te kako bi riješila svoje probleme.

Milica Todorović je odluičila da će sw sada posvetiti sebi i svom zdravlju kakio bi riješila sve muke i probleme koje ima te ona ne može da ostane u drugom stanju s obzirom na to da joj ne rade horomni kako treba.

Naime ona je priznala da se maksimalno tome posvetila i da se itekako raspituje oko svgea kako bi joj na pravi način pružili pomoć i kako bi je usmjerili na pravi način da se uradi što je potrebno.

NBaime ona je priznala da ima veliku želju da ostane u drugom stanju i da ima bebu sa Petrom i da je sada spremna ići na ratznorazne pretrage kako bi uspjela da riješi svoj problem i kako bi postala majka.

Ni sama nije mogla zamisliti da je nešto ovako i na ovakav način moguće da joj se desi sada kada se najmanje nadala da je moguće da joj se nešto ovako i na ovakav način I I I desilo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *