Showbiz

Milica Pavlović je priznala kako ima veliku želju da se uda za TENISERA a evo i kojeg…

Milica Pavlović je neadavn odlučila da će priznati kako bi mogao da izgleda njen momak i čime da se bavi te kako bi na taj način svima poručila kakvog momka ona želi da ima jedno dana pored sebe.

Milica Pavlović je priznala kako bi najsretnija bila da jednog dana pored sebe ima jednog tenisera i kako bi joj to bila velika čast i volila bi da joj se ostvari ta želja.

Smatra kako bi nekako najbolje uz nju išao jedan teniser.

S obzirom na njihove poslove koje imaju oboje smatra da bi najbolje išla ova kombinacija i kako bi možda ovaj momak imao najviše razumijevanja za nju kao jednu pjevačicu i kako bi mogao da se nosi s tim.

A kako je primijetila u Srbiji je većina tenisera zauzeta tako da će morati još da sačeka da se pojavi njen teniser koji bi mogao da bude sa njom i da je usreći.

Milica Pavlović je jako atraktivna djevojak i nekako su svi sigurni da bi ona mogla da ima ovakvog momka i da sa njim bude i sretna i zadovoljna a s obzirom na njene godine vrijeme joj je već da ima nekoga i da ima ozbiljnu vezu i osobu koja će biti uz nju i biti joj velika podrška u svemu tome.

Milica se nada da će uskoro doći i nejn princ koji bi bio spreman dati sve od sebe da je usreći i da joj pokaže koliko je voli i da joj poklanja dovoljno ljubavi i pažnje koliko je njoj potrebno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *