Showbiz

Milica PAVLOVIĆ otkrila ko je MUŠKARAC iz njenih snova.. IZNENADIT ĆE TE SE KADA VIDITE S KIM ONA ŽELI DA BUDE…

Milica Pavlović je do sada uspjela da izgradi jako dobru karijeru na kojoj su joj mnogi zavidjeli i pitali se kako je ona uspjela da je izgradi na takav način.

Naime ona je priznala da put gradnje njene karijere nije bio ni malo lagan i bezazlen i da joj je naravno trebalo dosta vremena da ona sve to prevaziđe i da uspije da izgrad karijeru kakvu je htjela da izgradi i način na koji je htjela ona to da odradi.

Priznala je da je izabrala jedan od najtežih puteva gradnje svoje karijere i da je ona itekako svjesna svega toga ali ipak smatrala je da je to najbolje za nju jer ipak kao što kažu koliko se potrudiš toliko ćeš i dobiti.

Naime ona je priznala da nikada nije bila za to da svoju karijeru gradi na skandalima i zaista to nikad anije radila i nije ni htjela i da to radi tako.

Naime ona je do sada htjela i naravno i uradila je to da svoje pjesme prezentuje svima nekako na i najbolji način ako to može i zaista je i bilo tako.

Dobila je razborazne ponude da se bavi manekenstvom ali priznala je da nije za to i da joj se nikada posebno nije ni sviđala ta ideja da se bavi tim i da bude manekenka.

Naime ona je do sada radila raznorazne promocije mnogima i bila je spremna na sve samo kako bi pomogla i određenim osobama ako već to može i zaisat je to i uradila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *