Showbiz

Milica Pavlović priznala koji od njenih kolega joj je najprivlačniji i koji bi joj mogao dolaziti u snove..

Milica Pavlović je jedna od najatraktivnijih djevojaka sa estrade i do sada je uradila puno toga i na pravi način u svom životu te je mnoge iznenadila sa svim do sada što je i kako te na koji način napravila.

Naime mnogi su se do sada bezbroj puta pitali s kim bi ona mogla da bude u vezi te koje muškarac sa kojim bi ona mogla da bude jer ipak niko nije mogao da vjeruje u činjenicu da ona nema nikoga te da je još sama.

Naime ona je priznala da postoje muškraci koje ona itekako voli a to su Vuk Kostić, Miki Damjanović, Viktor Savić i još nekoliko njih.

Naime Miloš Biković joj je nekako najsimpatičniji od svih priznala je i sama.

Milica Pavlović je otkrila kako ima jednog muškaraca koji joj dolazi u snove i kako je itekako sretna i zadovoljna zbog svega toga.

Niame jedna je od njaseksipilnijih pjevačica sa estrade i u to su se svi mogli da uvjere bezbroj puta te je ona jako uspiješna i zadovoljna sa svim što je i kako do sada i na koji način uradila u svom životu.

Onda ona je priznala da joj se kolege nikada nisu udvarale i da ona dobiva brojne komentare na svoj izgled i da je jako sretna i zadovoljna zbog toga.

Onda Darko Lazić joj je često davao brojne komentare na račun svog izgleda i priznala je da je itekako zadovoljna zbog svega toga.

Nikada nije imala neke probleme zbog svega toga ali je jako sretna sa svim što je uradila i napravila do sada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *