Showbiz

MILICA PAVLOVIĆ više neće biti PJEVAČICA!! Pronašla je novi posao koji joj se puno više sviđa.. NIKADA NE BISTE POMISLILI DA BI ONA OVO RADILA!!

Nedavno je Milica Pavlović priznala kako je imala par novi ponuda koje su je posbeno iznenaedile s obzirom na to kao nije oičekivala da bi nešto ovako nekada moglo da joj se desi.

Naime ona je nedavno objavila svoj novi album koji se zove “Zauvijek” te je na njemu bilo čak dva teksta za pjesme koje je ona uradila.

Name njee kolege su se zaista iznenadile te su joj ponudli da ona uradi par pjesama i za njih s obzirom na to kako je jako dobro odraila ove pjesme što ih je posebno iznenadilo jer ipak nisu očekivali da bi oa mogla ovako dobro da odradi nešto ovako.

Milica je priznala da je apr nejneih kolega već do sada slalo joj brojen ponude da uradi par tekstova za njih s obzirom na to kada su vidjeli kako je ona jako dobro odradila ove tesktove.

Milica je priznala da joj treba vremena da razmisli o tme da li bi ona mogla da radi mada joj se već to odavno sviđalo ali nije baš toliko sigurna da li bi ona to mogla ovako dobro da radi kao bi to i trebalo da bude.

Nije htjela da otkrije o kojim kolegama se radi te ko je htjeo da mu ona napiše pjesmu jer smatra da to nije u redu da uradi i da ih izda.

Nekako nije imala bap takod obro mišljenje o tome da ovo što je ona pisala je tako dobro i da bi on amogla da uradi to tako dobro jer je smatrala da ovo što je napisala da su zapravo švrakopisi a ne ništa drugo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *