Showbiz

Milica podijelila ŠTA je dobila od MOMKA.. Evo šta je njen PETAR STRUGAR URADIO i šta joj je poklonio!!!

Milica Todorović je već neko vrijeme u vezi sa Petrom Strugarom koji je puno sreće i radosti unio u njen život i nikada nikome nije mogla opisati sreću i radost koju je osjetila od kako je sa njim.

Naime oni su već neko vrijeme zajedno i u vezi su i ona je priznala da je jako sretna od kako je sa njim i da nikome nije mogla opisati sreću koju je osjetila od kako je sa njim i od kako je on postao dio njenog života i od kako je sa njim jako je sretna.

Naime ona je do sada sve na svojim društvenim mrežama dijelila bez ikakvih problema i oduvijek je pokazivala svoja osjećanja i nije imala problem s tim da to i pokaže i dokaže.

Milica Todorović je oduvijek bila jako iskrena i odlučila je podijeliti Petrovu fotografiju na kojoj on nema bradu i ona je odlupčila da će da prokomentariše kako njen momak izgleda bez brade i kako izgleda sa bradom.

Naime on je poslušao Milicu i obrijao se te je ona priznala da je vidjela kako on svoje lice skriva ispod brade i kako je to ono što je on oduvijek radio i što je njemu bilo u redu.

Naime Petar Strugar je priznao da je njegov posao tako i da mora da mijena konstantno svoj izgled zbog takvih stvari i zbog takvih problema i da je sve to postalo sasvim normalno i sasvim u redu.

Ni sama nekada nije bio svjestan šta i kako i na koji način mu se dešavalo u životu.

Pri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *