Showbiz

Milica Todorović dijeli JAKO INTIMNE FOTOGRAFIJE SA NOVIM MOMKOM.. Ovo niko nije očekivao!!

Milica Todorović je nedavno sa svojim novim momkom Petrom Strugarom počela da dijeli jako intimne fotografije što se itekako moglo vidjeti i mnogi su mogli da se uvjere u neke stvari.

Naime ona je sada priznala otvoreno kako je u sretnoj vezi i kako ima velike planove sa svojim novim momkom sa kojim je nedavno uplovila u vezu.

Ona i Petar su nedavno bili i gosti u emsiji kod Ognjena Amidžića gdje su otvoreno pričali o svemu i gdje su otkrili puno toga.

Ono što su svi znali a i sazanli jeste da se ljubav rodila među njima dk je Petar još uvijek imao djevojku koju je ubrzo ostavio jer je shavtio kako je ipak tako i najbolje da uradi.

Naime ona sada redovno diejli fotografije ali i videozapise na svom Instagramu sa svojim momkom što su mnogi mogli da vide i da se uvjere u sve to.

Petar je bio na Milici ona ga je snimala i pitala ga je šta on radi.

Da bi joj on rekao da se pomjeri pa će vidjeit šta radi i da samo tijelo malo pomjeri i sve će joj biti jasno.

Zaista Milica je to i uradila i vidjela da je to teško izveti a Petar joj je rekao kako je on njen broš i kako ne želi da se odvaja od nje jer smatra da je to sasvim u redu i sasvim prirodno za njih dvoje.

Milica je bila tako sretna i nasmijana u tom trenutku da se to odmah moglo vidjeti i shvatiti kakva ljubav se među njima rodila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *