Showbiz

Milica TODOROVIĆ je bacila oko na ovog poznatog pjevača!! Ovo je jedini način da zaboravi svog bivšeg momka!!!

Milica Todorović je nedanvo raskinula svoju dugogodišnju vezu u šta su se mnogi mogli da uvjere i sama je priznala da je to nešto najteže što joj se u posljednje vrijeme desilo i da nije očekivala da bi nešto ovako i na ovakav način moglo da joj se desi.

Naime ona je nakon toga odlučila da će se malo povući sa scene i nismo je mogli baš toliko često da viđamo na sceni a ona je nedavno počela nekako baš više da se druži sa Petrom Strugarom i to su svi mogli primijetiti.

Neke stvari koje su joj se desile su itekako teške bile za nju i ni sama nije mogla da zamisli da je nešto ovako moguće da joj se desi jendog dana.

Ona je Petru komentarisala fotografiju na kojoj se mogli vidjeti kako on jaše konja i sama Milica mu je komentarisala sliku i stavila mu emoktion <3.

Ipak do sada ona nije radila ništa ovako i na ovakav način te su se mnogi iznenadili kada su vidjeli ovo i pitali su se da li je nešto ovako moguće da se desilo i to na ovaj način.

Naime osim toga tu je i kolega iz Lapsus benda sa kojim je podijelila fotografiju na kojoj je napisala da je on sada njen muž i da je baš izgledala sretno na toj fotografiji u šta su se mnogi uvjerili.

Milica Todorović je napravila puno toga u svom životu i neke stvari koje su joj se desile su uticale itekako na nju ali izborila se nekako sa svim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *