Showbiz

MILICA TODOROVIĆ otkrila šta ona i PETAR PLANIRAJU…Evo kada će biti svadba!!!

Milica Todorović i njen drago Petar Strugar iz dana u dan dijele veliki broj fotografija na kojima se moglo vidjeti kako su svi jako sretni i zadoovljni te kako su do sada uspjeli da urade i naprave puno toga.

Naime ona je nakon raskida svoje dugogodišnje veze bila malo lošije i trebalo joj je vremena da se pomiri sa određenim stvarima i činjenicama šta i kako joj se desilo do sada i na koji način.

Naime ona je ubrzo uplovila u svoju vezu sa Petrom sa kojim djeluje jako sretna i zaedovoljna kao nikada do sada i nikome nije mogla da opiše sreću i radost koju osjeća od kako je sa njim.

Naime ona je proznala da je Petar uspio da je usreći na pravi načion i da nikada niej mogla ni zamisliti da bi stvari mogle da se odvijaju ovako i na ovaj način.

I sama je priznala da iz dana u dan postaje sve više svjesnija da joj vrijeme otkucava i da treba malo ozbiljnije da razmišlja i postaje svjesna kako bi uskoro trebala da stane na ludi kamen i da planira svoju budućnost i porodicu.

Njena dugogodišnja veza sa Radetom i Milošem nije bila ovakva kakv a joj je veza sada sa Petrom sa kojim je orovela jako malo vremena ali se osjeća kao da je sa njim već dugo dugo vremena priznala je.

Nije mogla zamisliti da bi se moglo desiti nešto ovako i na ovakav način te da stvari funkcionišu na ovakav način i da bi moglo da joj se desi nešto ovako.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *