Showbiz

Milica TODOROVIĆ poručila sledeće svom bivšem MOMKU.. Nije se nadala nečemo ovako da je moguće da joj se desi

Milica Todorović je nedavno objavila svoju novu vezu u šta su svi mogli da se uvjere da je ona jako sretna i zadovoljna kao nikada do sada i da su joj se desile nekako posebne stvari u međuvremenu i da ni sama nije znala kako i na koji način da sve ovo prihvati.

Milica Todorović je sada u vezi sa Petrom Strugarom i bezbroj puta do sada je priznala kako je posebno sretna i zadovoljna od kako je njega upoznala i od kako je započela svoju vezu sa njim.

Nije ni mogla zamisliti da bi nešto ovako jednog dana moglo da joj se desi i to na ovakav način.

Neke stvari su joj se jako brzo odvijale i sama je priznala ali jako je sretna i zadovoljna sa svim što joj se i kako desilo.

Naime ona je bila dugo godina u vezi sa Milošem Paunovićem sa kojim je provela jako puno vremena i sa njim joj se izdešavalo sve i svašta i to su svi mogli da vide i da se uvjere u nešto tako da se zaista i desilo.

Naime ona je odlučila ostaviti sve to iza sebe jer je smatrala da je tako nešto ipak najbolje da joj se desi i na ovakav način.

Naime ona je priznala kako je ona sada ispunjena u svakom smislu te riječi i kako nikada nije bila ovako zadovoljna i sretna kao sada i da nikada nije mogla ni zamisliti da bi nešto ovako i na ovakav način moglo da se desi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *