Showbiz

Milica TODOROVIĆ priznala da već neko vrijeme pokušva da se ostvari u ulozi majke!! Ima želju da ima DJEVOJČICU..

Milica Todorović je nedavno priznala kako je oduvijek mašatala da se ostvari u ulozi majke i da ima djevojčicu ali ne bi se zaustavila na jednom djetetu jer ima želju da se ostvari u ulozi majke.

Milica Todorović je priznala kako je nekako posebna želja za svim tim povuče kada vidi da tokom praznika se okupi cijela rodbina i porodica i tek tada zapravo shvati koliko je sve to sreća i koliko djeca mogu da usreće i obraduju čovjeka.

Naime Vaskrs joj je jedan od najdražih praznika i njemu se uvijek raduje i sa nestrpljenjem ga iščekuje jer je to vrijeme kada su svi zajedno i kada su svi sretni i zadovoljni.

Ona je uvijek bila nekako vesela i hiperaktivna i pokazivala bi iz dana u dan kako je još uvijek u njoj ostao jedan djetinjasti dio koji nikada neće da se promijeni.

Ona je sa svojim partnerom već 5 godina u vezi i zaista su nekako sretni i zadoovljni i to se može primijetiti kada god ih neko vidi zajedno ovako sretne i zadovoljne.

Majčinski intikt se nekako probudio u njoj i ne može nikako da sakrije tu sreću i radost kada samo pomisli na sve to.

Ona ima želju da ona i Miloš imaju veloku svadbu po pravim srpskim običajima jer je ona diejte sa sela i kao mala uvijek bi gledala sve te svadbe i zamišljala da jednog dana i ona sve to ima.

Tvrdi da joj je vrijeme sa Milošom brzo prošlo i da za ovih 5 godina njima se dosta toga desilo i da je posebno sretna i zadovoljna zbog toga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *