Showbiz

Milica Todorović priznala kako bi bila spremna i da ubije nekoga ako bi naudio njemu… POGLEDAJTE KOGA ONA OVOLIKO VOLI…

Milica Todorović je nedvno snimila novu pjesmu sa Mirzom Selimovićem koji je zaista napravio jako dobar posao sa njom i pjesma koju su oni izabrali je nekako baš dobr ai mnogi su se i oduševili kada su je poslušali.

Milica Todorovič je do sada uvijek pričala o svemu i nikada nije imala problema da priča o svojim problemima i stvarima koje su joj se do sada dešavala u životu i sa kojima se do sada borila.

Naime ona je priznala kako ona ne bi mogla da bude u nekim kratkim vezaama jer je nekako navikla na dugu vezu i jednostavno ona sebe ne bi mogla da zamilsi bez svog sadašnjeg partnera sa kojim provodi vrijeme.

Jednostavno uložila je dosta truda u svoju vezu i dala bi sve od sebe samo kako bi ta veza i dalje opstala i kako bi sve bilo u najboljem redu i kako bi bili sretni i zadovoljni svi.

Njen momak joj je velika podrška u svemu i jednostavno ona daje sve od sebe samo kako bi bila sa njim i kako bi i ona njemu pružila podršku koja mu je potrebna u životu.

Kada su j pitali kako se nosi sa kilogramima koje je nedavno dobila i sama je priznala da ne zna ni ona jer joj je zaista bilo teško da se pomiri sa tim ali sada daje sve od sebe kako bi smršala i kako bi vratila svoju liniju koju je imala.

Tvrdi da bi bila sprmena da ubije za osobu koja joj je najvažnija u životu kada bi joj neko prijetio jer takva je i daje sve od sebe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *