Showbiz

MILICA TODOROVIĆ se UDALA za ovog poznatog BIH PJEVAČA… Podijelila je i zajedničku fotografiju..

Milica Pavlović je do sada imala jako buran period u sovm životu te je nakon raskida svoje dugogodišnje veze pala u veliku krizu iz koje ni sama nije znala kako i na koji način bi izašla.

Niame ona se sa samo 14 godina takmičila u Zvezdama Granda gdje ej supjela da osvoji glavnu nagradu te je nakon toga počela itekako aktivno i vrijendo da radi da bi uspjela da uradi i napravi sve ono što želi i na koji način želi da uradi i napravi u svom životu.

Naime ona je sa Milošom Paunovićem bila dugih 7 godina ui vezi i naravno imali su u planu da se uzmu i da idu dalje i da naprave sve ono o čemu su maštali da imaju zajedno jendog dana.

Naime ona je samo čekala dan kada će je on zaprositi ali na kraju se njihova veza završila raskidom i nije mogla ni zamisliti da bi se sve moglo odvijati na ovaj način i ovako završiti.

Milica Pavlović je nedavno podijelila fotografiju sa članom benda Lapsus te je napisala u opisu “Moj muž” te su se mnogi iznenadili kada su ovo vidjeli jer se nisu baš nadali ovome.

Niame ona je napisala u opisu fotografije to te su se mnogi iznenadili i pitali se da li je ona sa ovim htjela nešto da poruči ili ne.

Niko nije mogaod a vjeruje o čemu se radi te kako i na koji način je ona uspjela u svemu tome.

Naime Emir Aličković je pjevač o kojem se radi a već je poznato da ni on nema djevojku tako da bi ovo mogli i da bude istina.

Milica je izgleda odlučila zaboraviti sve što je sa Milošom bilo i krenuti dalje te je uradila ovo i iznenadila sve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *