Uncategorized

Milijan aje ipoak nekada bila u vezi i sa MLAĐIM MUŠKARCIMA.. Pogledajte video na kojem se vidi njen partner..

Milijana Bogdanović je priznala kako nikada nije imala neku posebnu privlačnost sa muškarcima koji su mlađi od nje ili koji su njenih godina jer naprosto nikome nije mogla da opiše privlačnost koju je imala sa starijim muškarcima.

Milijana je djevojka koja je sve iznenadila jer je ona u vezi sa muškarcem koji može djed da joj bude ali ona tvrdi da je ti naprosto oduševljava id a je takvi muškarci privlače puno.

Milijana je na društvenim mrežama do sada redovno diejlila većinu stvari koje je radila u svom živoitu oa tako i fotografije sa svojim partnerima u bilo kojem stanju i poziciji da ona bila, nije pazila na to.

Milijana je imala fotografiju sa muškarcem koji je izgledao puno mlađi od nje ali to je bila njena jedina veza sa muškarcem koji je mlađi od nje jer uglavnom je imala veze sa starijim muškarcima.

Niko nije očekivao da bi njena veza sa Milojkom mogla da bude uspiješna i da traje a to su i sami pokazali da njihova veza i nije baš toliko ozbiljna kako su se oni predstavljali da jeste.

Milijana je ostavila Milojka nakon što je osjetila posebnu strast i povezanost sa Požgajem i jednostavno nije mogla da mu odoli.

Ona je zbog toga posebno osuđivana i niko niej očekivao da bi ona mogla samo tek tako da pred očima bivšeg momka bude posebno bliska i prisna sa svojim novim momkom kojeg ima.

Ona je priznala da joj se Požgaj odmah svidio i da je imala želju da bude sa njim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *