Showbiz

Milijana Bogdanović pored MILOJKA SJEDILA i raspitivala se o POŽGAJU bez imalo stida!!

Milijana Bogdanović i Milojko su odlučili da će oni ponovo da budu zajendo nakon svega što je ona uradila prema njemu i nakon svega što im se i kako do sada desilo.

Milijana je odlučila se vratiti Milojku nakon što je ona ostavljena od starne Požgaja koji je počeo da petlja sa drugom ukućankom Zadruge i počeo je i sa njom da se isto ponaša.

Milijana je sjedila pored Milojka i raspitivala se o Požgaju pored njega bez ikakvih problema jer je njoj to bilo sasvim u redu da ona uradi nešto ovkao

.

Naime Požgaj je već neko vrijeme prema Milijani odvratan i ne priča sa njim kao nekada što je pričao.

On je neko vrijeme u izolaciji a nju je to posebno zanimalo pa je počela da se raspituje za nejga dok je bila pored Milojka.

Kada je ona saznala da je on u izolaciji pitala se šta i kako se desilo, a Milojko je upitao za koga se raspituje a ona je bez imalo stida i srama rekla da se raspituje za Požgaja.

On je omah prestao da jede i jednostavno kao da ga je neko udario, više nije mogao ni da jede jer mu je već bila muka od svgea.

Ona je sa Milojkom zajendo samo zato jer je ušla sa nim u rijaliti zajendo a da nije to uradila sigurna je da bi bila sa Požgajem jer joj se on puno više sviđa i ona bi bila sa njim.

Milojko je nekako trpi zbog svgea što su već davno odlučili da urade.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *