Showbiz

MILIJANA BOŽIĆ ne može da se smiri od kako je ušla njena SUPRARNICA u rijaliti… Počela je i da se TAKMIČI sa njom te da se vidi koja je bolja za POŽGAJA…

Milijana Božić iz dana u dan ne može da sakrije i smiri svoje strasti koje osjeća prema Požgaju i pogotovo sada kada je u rijaliti ušla njena suparnica. Ona je nedavno bila na poligrafu te je rekla kao je ona imala odnose sa Požgajem u rijalitiju i poligraf je pokazao da je ovo istina iako Požgaj tvrdi da nije.

On je pokušao da je smiri i da sve uveri da ovo nije istina da bi mu Milijana nakon toga pružila oralno zadovoljstvo.

Nakon svih ovih tvrdnji odlučila se javiti i Požgajeva supruga koja tvrdi da je ona sigurna da on nije uradio nešto ovkao te da Mlijana laže i da su oni namjerno namjestili na poligrafu da bude ovako kako bi svi povjerovali u ovo.

Naime ako su imali oralni seks to ne može da se broji jer ništa od toga nije moglo više da se desi.

Možda je to bio nalet strasti koje nisu mogli da obuzdaju rekla ej Požgajeva supruga.

Svi su bili u šoku kada su ovo slušali jer naprosto ne mogu da vjeruju da bi neko bio spreman ovo oprostiti i reći da je u redu što je uradio to iako je u braku i ako zna da ga njegova žena gleda dok on sve to radi.

Svi su Požgaja nazvali kraljem drame jer ovih dana se nekako samo o njemu i Milijani priča i nikako da se ova priča više riješi.

Dok se oni ovkao prepiru jadan Milojko sve to samo posmatra a mnogu su zabrinuti za njegovo zdravstveno stanje jer nije nikako dobro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *